Categories
txt

Tips

Totááál geen zin om te werken vandaag. Toch nog veel gedaan maar zóóóó saaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiii. En maar sneeuwen buiten. Waardeloos. Kan iemand me uitleggen wat er zo leuk is aan sneeuw? De leukste thuis mag een week lang met zijn/haar lelijke kop bovenaan deze pagina. Moet je wel een foto meesturen natuurlijk.
In het prachtige blad Bizarre staan altijd leuke verhaaltjes en foto’s enzo. Zoals een top 10 van “paranoid sites”, waarvan ik de Cutting Edge toch wel de beste vind. Het ziet er bloedserieus uit. Het ís ook bloedserieus allemaal. Een evangelische site gesticht door waanzinnige born again christians, die de lezer ervan proberen te overtuigen dat het lezen van Harry Potter tot Satanisme leidt bij de jeugd. Naar verluidt gaan de jongetjes en meisjes ook aan het baby-eten slaan, als ze deel 4 uit hebben.
Een goed verhaal in Bizarre is ook dat van het grootste voetbalstadion ter wereld, het Maracaña stadion in Rio de Janeiro. Dat staat op instorten omdat de heren voetbalfans al jaren massaal wildplassen tegen de muren van het gebouw. Zoveel pis is niet goed voor een voetbalarena. De oplossing? Men gaat nu heuse toiletten bouwen, en nieuw beton storten, niet noodzakelijkerwijs in die volgorde.
Ook weer even teruggeweest naar Smoel. Kreeg als antwoord op het beeld dat ik heb van de gemiddelde student te lezen dat dat “in de goede richting valt”. Hmmm. “Smoel” vind ik wel een leuke naam. “SMOEL!” Nog wat verder bekeken dan vannacht, en inderdaad, ziet er goed uit. Zei de blog veteraan. Ik hou vooral van de rubriek “Onzin“.
Tot slot nog een tip voor oudejaarsavond: als je je mooi wil maken en Patricia‘s spulletjes zijn niet genoeg voor je, misschien kun je dan je haar verven. Check hier voor tips.
Tot strax in de Milkyway.