The day after

Home   /   The day after

Tweede kerstdag ook overleefd. Het was gezelli, wat kan ik zeggen? Sorry hoor.
Ik heb de oude schrijfsels uitgebreid met interviews met Leonie Laws, Mark Jones en Neil Barnes.

In mijn meelbox een meeltje van Smoel, Magazine Voor Studenten, dat Smoel.com er ook toe doet. Ik heb vooroordelen tegen studenten. De meeste van mijn vrienden zijn nog of waren ooit studenten. De meisjes gaan identiek gekleed. Je herkent studentenmeisjes, vooral als je eerste- tot en met vierdejaars zijn. (Spijker)broek, hoogwatermodel, strak. Enkellaarsjes. Allemaal hebben ze enkellaarsjes. Strak shirtje, soms een blouse. Meestal te hoge hakken onder hun enkellaarsjes, waardoor ze niet 1.80m, maar 1.85m zijn. Langer dan ik. Frustrerend. De jongens zijn meer herkenbaar aan hun gedrag. Maar daar is al genoeg over geschreven. Ik heb zelf nooit gestudeerd, iets wat ik altijd heb moeten verdedigen in ellenlange discussies met jong en oud. Heel vervelend. Waarschijnlijk komt daar mijn aversie, als je het zo kan noemen maar dat is iets te sterk, tegen studenten vandaan. Maar waarschijnlijker is het uit pure frustratie. Omdat ik nooit gestudeerd heb.

Toch maar even gecheckt. De eerste link die ik zag was er één die collega Douwe, ook bekend als DJ Dewey Sakitumi, me vandaag ook stuurde: de White Trash Name Generator. Vul je naam in en zie wat die zou zijn, ware je een lid van het Nobele Ras der White Trash. De mijne is Arlo Joe Junior Hobbs. How do you like them apples, sugarpie?

Verder heb ik niet veel verder gekeken dan de homepage, want ik ben stoned en kakel nog wat na over Seinfeld (iedere avond op de Belg). Kakelen als in: hahahakakelkakelhahaha. Maar Smoel, ja daar zit op het eerste gezicht wel wat in. Veel nuttige info voor als je studeert, en zelfs een afdeling waar woonruimte aangeboden wordt.

Morgen weer fijn aan het werk! Maar ‘s avonds gaat deze jongen zijn kont eraf dansen bij Full Cycle‘s Krust in de Melkweg. En donderdag, ja donderdag. Donderdag is de dag.

Tweet Tweet Tweet

Recently, Chez Lubacov

Gathering Dust

Categories