Categories
txt

Eminem is een gaylord

klinkt nu in Luba’s donkere computerhol: teepje van Dewey met een eigenaardige mix van Nick Cave en Junior Reid, en daarna Das Pop’s “I Love Das Pop”
Het is weer zo’n dag. Kreeg net een behoorlijke inzinking. Ben een beetje moe nog van gisteravend. Te weinig geslapen. Dan lukt het werk ook niet zo goed. Effe languit gegaan op het bureau van de baas, die is toch met vakantie. Er zijn ook alleen maar kutklusjes te doen vandaag, en daar hebben wij geen zin in. Vanavond wordt een latertje, en dan morgen weer aan de slag. Deze jongen gaat laat op het werk komen morgen.
Ik ben een leek in het HTML-gebeuren, ben van plan om eens te gaan kijken wat ik met Flash kan doen. Flash 5 is de nieuwste. Dacht ik. Maar hier staat alweer iets over Flash 6! Hot damn.
Uit verveling en om de slaap te bekampen, dan maar wat surfen in de baas zijn tijd. Via Stile kwam ik hier terecht, grappig, een project waarvoor 2 mensen werd gevraagd in 30 dagen 15 kilogram aan te komen, met als beloning 3.000 Amerikkkaanse dollars. Yeah baby YEAH!
Via s t e r e o bij een artikel in de NY Times over de vermeende homoseksualiteit van Eminem. HA! Zoveel homofobie in zijn teksten, het kán niet anders of de man is zo ruig als een deurmat, ik heb het altijd al gedacht. Je moet trouwens wel abonnee worden wil je dit artikel lezen, maar het kost niks hoor en je krijgt ook geen spam. Ik begrijp die ophef over dat mannetje niet. Is hij zo goed? Dacht het niet. Middelmatig, eerder. Maar those-in-the-know hebben hem massaal bovenaan hun jaarlijstjes gezet. Maar die van De La is bijvoorbeeld veel en veel beter. En die van Phife Dawg. En wat te denken van Mike Ladd? Dát is pas goede hip hop! En Anti-Pop Consortium (hoewel het wel moeilijk is om die naam te onthouden, natuurlijk. Zo lang, en zo geleerd), en zo kan ik nog wel effe doorgaan. Maar niet Eminem dus.
Maar ik ben weer aan het lullen in de ruimte.