Categories
txt

De laatste dag vervolgd

klinkt nu in Luba’s donkere computerhol: LuxuriaMusic.com
Verveel je je op deze laatste dag? speel het Bored Game!
Dutchbint heeft heur Clog van een nieuwe look voorzien. Een week geleden al overigens. Ze linkt naar de plannen van de Canadezen om de wereld te gaan overheersen. Kende hem al (zo koel ben ik dan ook wel weer), maar het blijft leuk. Blame Canadaaaah!.
Van de week liep ik over een pleintje waar kleine ettertjes sneeuwballen aan het gooien waren. Ik steek dus over, voorbereid op het ergste. Komt zo’n mannetje naar me toe gerend. “Meneer! Meneer!” “Grmpfff.” “Meneer, mogen wij sneeuwballen naar u gooien?” Nou vraag ik je! Wat de neuk is er aan de hand? Wat is dat voor gelul? Let wel, dit was in Amsterdam, stad van bijdehandjes en allochtone hangjongeren in probleemwijken, waar meer blauw op straat moet en Joegoslavische criminelen in Japanse restaurants op zijn Baskisch worden afgeknald! Wat nou “mogen wij sneeuwballen naar u gooien”?!? Natuurlijk zei ik “Nee”, met harde onaangename stem. Als je erom gaat vragen mag het inderdaad niet meer, ga eerst maar eens een cursus “Hoe word ik een volleerde stadsjongere?” volgen. En die “r” moet je niet als een “j” uitspreken, maar rollend. Godverrr. Het komt allemaal door dat gelul over “zinloos geweld” en “Marokaanse jeugdbendes“.
Mensen leven niet meer, ze volgen de regeltjes. Wil je wildplakken? Dat kan: o.a. op de Spuistraat, daar staat een wildplakzuil. Een W-I-L-D-P-L-A-K-Z-U-I-L!! Wil je de stad bombarderen met graffitti? Natuurlijk, jongere. In Noord staat een leuke muur waar je je lekker kunt uitleven. Daar staat ook een hangplek, voor als je wil hangen met je mede-hangjongeren. Wil je met je motorbende een begrafenisstoet door de stad laten gaan? Okee, wacht, dan roepen we even de politie, kunnen die alles mooi in goede banen leiden. Waar moet dat naartoe? Wat dit land nodig heeft is een Unabomber. en dan wel een Nederlandse, niet dat we hier ETA-aanslagen krijgen. Wat hebben wij met die fascisten te maken. Nee, een terreurgroep voor een vrij Limburg (Comité Lemborch Vree, ik noem maar wat), of afscheidingsbeweging Semper Diminuendo, voor een onafhankelijke staat voor 65-plussers nabij Huis Ter Duin.
Leuk man, zo’n blog, lekker ouwehoeren, en niemand die het leest, behalve je geliefde.
Ook leuk: men kan nu spermacellen creëren in laboratoria. Ze zijn nu bezig om eicellen te ontwikkelen, zodat strakjes de vrouw als soort helemaal niet meer nodig zal zijn. Vooruitgang, heet dat.